Kam až môže zájsť situácia, v akej sa nachádzame

Zdeslav
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Št Sep 16, 2021 11:18 am
Bydlisko: Piešťany

Kam až môže zájsť situácia, v akej sa nachádzame

Príspevok od používateľa Zdeslav »

Práve mi prišla správa, tak preposielam vám ju bez úprav.
Je to na zamyslenie sa nad situáciou v akej sa nachádzame, a kam až to môže zájsť!
--------------------------------------------
Tu je správa , citujem >> : "Parlament si dnes schválil rozpočet s neuveriteľne vysokým zadĺžením krajiny. Pri ideálnych podmienkach to potrvá splatiť dvadsať, možno viac rokov.

Z pera Eduarda Chmelára prišla aktuálne na svet zaujímavá, analyticky vcelku presná myšlienka: "Ak bude uväznený líder Smeru Róbert Fico, slovenská spoločnosť bude stáť na pokraji občianskej vojny."

Ak zvážite zásadné fakty, napr. to, že vláda sa rozhádala v spoločnosti so všetkými vplyvnými skupinami, pretože boli odstrihnuté od tradičných finančných tokov zo štátu, pričom sama míňa peniaze extrémne rýchlo a zadlžuje sa úplne iracionálne, tak je jasné, že občianska vojna je niečo, čo by sa na Slovensku doslova hodilo - kvôli preformátovaniu zodpovednosti za dlhy. Chmelár teda iba z opatrnosti nenapísal, že konanie vlády k občianskej vojne smeruje úplne zámerne.

Ale, v tejto nechutnej protislovenskej hre nejde len o dlhy. Rovnako zločiny proti ľudskosti ktoré matovičovci napáchali, by boli po výmene vlád potrestané - to je dnes na Slovensku jasné už aj študentom právnickej fakulty v prvom ročníku. Na Slovensku totiž dodnes protestoval už hocikto, ale sudcov ste mali možnosť vidieť protestovať iba počas súčasnej Matovičovej diktatúry, čo moje riadky iba podtrhuje. Žiadna zmena súvisiaca s výmenou vlády, sa preto po budúcich voľbách konať nebude, drahí priatelia a opak si dnes môžu myslieť, iba tí najnaivnejší z vás. Vláda totiž reálne kalkuluje s tým, že v najbližších voľbám nepustí k hlasovacím urnám všetkých nezaočkovaných.

Urobia to veľmi šikovne - nezaočkovaním dajú možnosť hlasovať cez internet alebo poštou. V realite tak dostanú, pre liberálov najnebezpečnejšiu voličskú skupinu pod kontrolu elektronického volebného systému. V praxi to môže priniesť presne rovnakú situáciu, aká sa udiala pri posledných amerických voľbách - že voľby budú neskontrolovateľne zmanipulované, cez elektronické volebné systémy. Koniec koncov, tento scenár načrtol v nedávnej minulosti aj poslanec, brat exriaditeľa SIS, Peter Pčolinský keď vyhlásil, že matovičovci plánujú obmedziť nezaočkovaných voličov. Bez vetra sa teda nepohol ani tento lístok.

Ale, čo keď to vo voľbách nevýde a dnešná diktatúra chunty Igora Matoviča, napriek všetkým jej súčasným a budúcim snahám o manipulácie voľby prehrá na plnej čiare, čo jej, iba mimochodom predpovedáme všetci, ktorí sa spoločenskými analýzami zaoberáme? Čo potom? Nechať sa odstrihnúť od moci socialistami si nemôže dovoliť a to dokonca ani v prípade, že by sa dohodli na vládnutí z Pellegrinim. V zločinoch zašli už tak ďaleko, že aj Pellegrini by ich musel začať posielať do basy a tam - kamsi do vedľajšej cely Mariana Kočnera, sa Matovičovi rozhodne nechce. Je teda úplne jasné, že vláda musí mať účinný plán B, ako sa s negatívnym povolebným výsledkom vysporiadať. Preto si myslím, že systematické zatýkanie opozície, ktoré má krátko pred voľbami vyvrcholiť aj zatknutím Róberta Fica, je vlastne plán B ako v nastolenej diktatúre pokračovať. Ono totiž, ak zatknú Fica, Slovensko bude pripravené na občiansku vojnu, čo sa globalistov, v prípade, že nebude zvolená centristická, neoliberálna vláda rozhodne hodí. Stačí v prípade nutnej potreby hodiť do takejto spoločnosti účinnú rozbušku a ...

Občianska vojna na Slovensku je dnes potrebná aj z pohľadu potrieb globalistov a ich ponímania geopolitiky. Táto téma je však na dlhšie a priamo s Ficom nesúvisí. Nebudem sa jej preto venovať.

Ak niekto dokázal pomôcť do hrobu 13.000 Slovákom cez celoplošné testovanie, pred občianskou vojnou sa nezastaví. Hlavne, ak má tú správnu ambasádu za chrbtom.

Fico teda do basy pôjde. O tom som dnes presvedčená."
Šťastie praje pripraveným
Napísať odpoveď

Návrat na "Vlastné komentáre, úvahy, prognózy"